Ми у Facebook
30.12.2013, 12:09

Нова любовна історія в серіалі “Асі” [+Фото]

Вже з 6 січня глядачі зможуть насолодитися новим турецьким фільмом, який транслюватимуть на телеканалі “1+1”. Нові східні пристрасті серіалу "Асі" захоплять вас, а улюбленець телеглядачок Саваш Балдар, актор Мурат Йілдирім, і далі тішитеме з блакитних екранів.
Любовна історія "Асі" – це серіал відомого турецького режисера Джевдета Мерджана, розповідь про чарівну дівчину на ім'я Асі та молодого бізнесмена Деміра. Вже в першому епізоді відбудеться фатальна зустріч двох всесвітів. Спочатку Демір прийме Асі за сільську дівчину, яка працює в полі. Але дивним чином її краса та розум не залишать його байдужим.

Може, це станеться через те, що дівчина нагадає йому матір, бідну служницю, втрачену ним тут іще в дитинстві. Поки Демір збиратиме інформацію про сім'ю, яку він вважає винною у смерті своєї матері, почуття до Асі міцнішатимуть. Однак несподіваний зв'язок заможного хлопця з прекрасною служницею назавжди змінить їхні життя.



Що просять у Святого Миколая рівненські пенсіонери?

Любов і ненависть, пристрасть і розчарування, дружба та зрада, щастя і відчай повною мірою проявляться в новому турецькому серіалі. Приємна новина для глядачів – те, що в ролі бізнесмена Деміра з'явиться вже добре всім знайомий – і загальний улюбленець – Саваш з "Любові та покарання", актор Мурат Йілдирім. Чарівну Асі в серіалі зіграє Туба Буйукустун – модель, яка входить у десятку найгарніших турецьких актрис.


Цікаво також, що прекрасна Туба на зйомках "Асі" познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Щасливим нареченим красуні став Онур Сайлак, який зіграв у серіалі "Асі" Зію.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ