Ми у Facebook
01.01.2014, 13:27

Помер депутат Рівненської обласної ради

31 грудня пішов з життя депутат Рівненської обласної ради Микола Лустюк. Йому було 65 років. Микола Григорович відомий в Рівному як засновник та директор Рівненської філії Європейського університету.
Микола Григорович помер у лікарні вранці 31 грудня 2013 року.

Біографічна довідка

Лустюк Микола Григорович народився 19 квітня 1948 року, в селі Грушвиця Рівненського району Рівненської області в родині робітника та колгоспниці. Після закінчення в 1966 році Грушвицької середньої школи та курсів техніків-лаборантів дорожників в м. Київ, працював техніком-лаборантом ШЕД № 869 м. Рівне.



В 1969 році вступив на перший курс Українського інституту інженерів водного господарства (УІІВГ), а в 1974 році з відзнакою закінчив УІІВГ та здобув кваліфікацію «Гірничий інженер».

З серпня 1974 року по жовтень 1975 року працював на Ряснянському торфопідприємстві на Львівщині спочатку майстром, а потім начальником механічного цеху.

З жовтня 1975 року - старший інженер науково-дослідного сектору УІІВГ, а з січня 1977 року старший викладач кафедри розробки родовищ, як обраний по конкурсу.

Навчався в заочній аспірантурі, і в 1986 році захистив кандидатську дисертацію в Мінську на тему: «Обгрунтування вибору раціональних компоновочних схем тягачів колісних машин при розробці фрезерного торфу».

З 1985 року - доцент кафедри розробки родовищ УІІВГ, а з 1989 року за сумісництвом голова профкому механічного факультету.

В 1998 році створив і очолив Рівненську філію Європейського університету. В 2009 році без відриву від виробництва захистив докторську дисертацію на тему: «Теоретичні та прикладні основи добування бурштину механо-гідравлічним способом».

Відмінник освіти, автор 3 наукових відкриттів, 10 патентів на винаходи, та більше 100 наукових праць з яких 9 монографій та один економіко-екологічний словник.

Член Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Депутату Рівненської облради зламали носа

Нагадаємо, що рік тому на Миколу Григоровича напали двоє невідомих. Коли чоловік повертався додому, поставив автомобіль у гараж і повернувся зачинити ворота до нього підбігли двоє невідомих, запитали, чи він справді Лустюк Микола Григорович, і коли почули ствердну відповідь, вдарили в обличчя. Тоді у чоловіка діагностували перелом носа.

Вибір "ОГО": "Моє покликання — давати знання іншим"

Висловлюємо співчуття родині Миколи Григоровича. Нехай спочиває з миром.





На правах реклами