Ми у Facebook
03.01.2014, 13:54

Європейський гороскоп на січень 2014

Що віщують зорі всім знакам Зодіаку у першому місяці нового, 2014 року.
Перший місяць нового, 2014 року обіцяє бути емоційним і багатим на яскраві враження. Cічень пройде під знаком прощення, продовження традицій, а також пошуку себе, взаєморозуміння з людьми і нових можливостей. Навіть якщо здаватиметься, що гірше не буває, багато людей знайдуть вихід із непростої життєвої ситуації.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

До 10 січня більше хотітиметься сидіти вдома, сторонні люди (близькі також) часто дратуватимуть. Що ж, займіться будь-якою самостійною діяльністю. Маєте шанс завершити купу незакінчених справ і швидко відреагувати на сприятливу для вас ситуацію. Можна спокійно доробити проекти, закінчити звіти, виправити помилки, врегулювати паперові питання. Тим паче зараз начальство, вчителі-викладачі, опоненти й конкуренти ще святкують чи займаються власними проблемами і їм не до вас. Але у будь-якому випадку, навіть щасливому, уважно прислухайтесь до інтуїції і обмірковуйте все до дрібниць. Може, тут якийсь підтекст? Про свої наміри та далекоглядні плани поки що нікому не розповідайте – чим менше коло людей про це знають, тим краще для вас.

Із 10 до 20 січня можете загрузнути у проблемах, що тягнуться ще з минулого року. І все ж якомога рідше озирайтесь назад, не шкодуйте за втраченими можливостями. Час рухатися вперед, змінювати своє життя і змінюватись самим! Це буде зробити нелегко – багато подій відбуватиметься незалежно від наших бажань чи небажань.

Період із 21 до 31 січня порадує успіхами в особистому житті й першими плодами вашої роботи в новому році. Вдасться трохи розслабитися і перевести подих після нелегких випробувань і переживань. Потягне до друзів та однодумців. Невеликі поїздки, відрядження, а також романтичні побачення будуть приємні й запам’ятаються надовго.

Какие имена станут счастливыми в 2014 Году Лошади - ПРОГНОЗ

Овен
Ви будете аж надто активні в цьому місяці. Життєві ситуації та друзі чекають від вас ініціативи та конкретної відповіді. Ви й самі не хочете чекати подарунків від долі, а прагнете взяти в свої руки все і негайно. Обережно беріть бар’єри – можна видихнутися, не дійшовши до фінішу. Фінансові прибутки поки що не виправдовують сподівань.

Телець
Непогані підсумки минулого року, непогнаний настрій, отож можна трохи розслабитися і перепочити. В особистих стосунках теж усе гаразд. На початку місяця можуть бути великі витрати на дорогі речі, поїздки й подарунки потрібним людям, але вже найближчим часом вони окупляться. Варто подбати про своє здоров'я і не переїдати.

Близнюки
Ділове життя вируватиме, але зверніть увагу на власну особу. Як завжди, вирішуючи чужі питання, ви схильні забувати про власні проблеми та обіцянки. Час серйозно подумати про те, як ви будете забезпечувати свою сім'ю в майбутньому. Дотримуйтесь техніки безпеки, будьте обережні на дорозі – підвищена небезпека травм і ударів.

Рак
На першому місці - сімейне життя, особисті переживання, стосунки з батьками, дітьми та коханими. Не виносьте з дому на роботу й на вулицю своє роздратування і невдоволення життям. Фінансових труднощів не передбачається, великих витрат також. Що стосується здоров'я, зверніть увагу на роботу шлунка й печінки, бережіть нерви та судини.

Лев
Січень дуже сприятливий для зміцнення ділових і не дуже стосунків, розвитку службових і курортних романів. Про роботу й навчання можна думати менше – після титанічної праці і подолання проблем у 2013 ви заслужили на справжній відпочинок. Вдасться зекономити більше грошей, ніж зазвичай. Але варто подбати про зміцнення імунітету.

Діва
У січні налаштуйтеся на повноцінний відпочинок і відновлення сил. Займіться власним здоров'ям. Не засмучуйтесь через критику й претензії з боку рідних та близьких й не дозволяйте їм витрачати аж надто багато грошей. Ви просто втомились, а вони звикли виїжджати на ваших плечах. Можливі пропозиції нової роботи й додаткового заробітку.

Терези
Чудовий зимовий місяць, хоч фінансове становище і не можна назвати стабільним. Ви будете веселі та безтурботні, ваш позитив передаватиметься оточуючим. Можна замислитися про якийсь новий творчий або бізнесовий проект, відкриття власної справи. Бережіть горло та ноги, можливі простудні захворювання і навіть ускладнення.

Скорпіон
У професійній діяльності, навчанні та діловій кар`єрі на вас чекає успіх, особливо якщо ви займаєтеся тим, що вам подобається. Будуть вдалими та цікавими поїздки та подорожі. Грошей катастрофічно не вистачатиме через великі витрати на батьків, дітей та коханих. Не зациклюйтесь на власній зовнішності й не захоплюйтесь екстремальними дієтами.

Стрілець
Занурившись у глобальні питання, переживаючи за долю суспільства і всього світу, можете забути про елементарні побутові дрібниці й свої прямі обов’язки. У колективних справах будьте більш впевнені в собі й суворі з оточуючими, коли йдеться про виживання й виконання завдань. Проблеми з боргами краще вирішувати по мірі їх надходження.

Козеріг
Спокійний, впевнений, гармонійний місяць. Завдяки вашій цілеспрямованості й принциповості вдасться досягти розумного балансу між роботою, відпочинком, кар'єрою і сім'єю. У діловій та політичній кар’єрі важливо правильно поставити перед собою цілі і спланувати першочергові дії. Здоров’я та фінанси у січні вас не підведуть.

Водолій
Добре, якщо цього місяця ви повноцінно відпочинете й наберетеся сил та свіжих ідей. Адже попереду - насичений різними змінами та подіями рік. Ви з успіхом продовжите справу, яку почали ще у 2013. З фінансами непогано, можна розраховувати на прибутки від торгівлі та допомогу від інших людей. Не перенапружуйте зір.

Риби
Не варто піддаватися песимістичним настроям – ви схильні перебільшувати, коли думаєте, що повзете й топчетесь на місці, поки всі біжать отримувати медалі за перемогу. Єдина реальна проблема – фінансове становище, яке не влаштовує ні вас, ні ваших близьких. Головні болі можуть свідчити про підвищений тиск і перебор з алкоголем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Как угодить Синей Лошади: восточный гороскоп 2014
Хозяйка 2014 года - Синяя Деревянная Лошадь





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ