Ми у Facebook
03.01.2014, 14:21

Робота в Рівному: вакансії-2014

Ілюстративне фото

Знайдіть нову роботу в Новому році разом із OGO.ua!
Перші дні Нового року - хороший час, аби розпочинати нові справи, змінювати щось у своєму житті на краще. Одна з найважливіших справ для багатьох - пошук роботи. Ми підготували для вас добірку свіжих вакансій, які, сподіваємось, стануть у пригоді багатьом читачам порталу OGO.ua!

Робота у Рівному: вакансії на OGO.ua

Між іншим, останніми резюме старого року стали резюме авіадиспетчера, що було опубліковане 31 грудня о 23.21 та студента, що зацікавлений в роботі оператора ПК, опубліковане о 23.58. А перші хвилини Нового року публікації резюме присвятили майбутній медичний представник із Запоріжжя, РНР програміст із Києва, а також тракторист-машиніст із Харкова. Про це свідчать результати дослідження, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Вакансії від Рівненського обласного центру зайнятості

До слова, як повідомили із Рівненського обласного центру зайнятості, впродовж 2013 року з початку 2013 року центрами зайнятості Рівненщини надано послуги 74,8 тис. громадян; зокрема, працевлаштовано 29,5 тис. осіб, з них 16,3 тис., які мали статус безробітного.

Ринок праці: які вакансії пропонуються чоловікам і жінкам





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ