Ми у Facebook
16.01.2014, 16:32

Рівненським міліціонерам офіційно представили нового керівника [+Фото]

Заступник Міністра внутрішніх справ України — керівник апарату Сергій Лекарь представив особовому складу нового начальника УМВС України в Рівненській області.
Ним став полковник міліції Дмитро Лазарєв, який до цього обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Під час заходів Сергій Лекарь подякував Василю Лазутку за добре налагоджену роботу міліції Рівненщини:
— Аналізуючи результати організації діяльності, хочу сказати, що внесок Василя Івановича є дуже високим. В області непоганий рейтинг. Хочу зазначити, що значно збільшилося розкриття злочинів. Враховуючи роботу керівника УМВС, Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко прийняв рішення про відзначення генерал-майора міліції Лазутка Василя Івановича. Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Рівненській області.

В офіційних заходах взяли участь голова Рівненської ОДА Василь Берташ, голова обласної ради Юрій Кічатий і керівники правоохоронних структур.
Представляючи нового очільника міліції Рівненщини, Сергій Лекарь зазначив, що Дмитро Лазарєв досвідчений керівник, професіонал, який має значний досвід практичної та управлінської роботи в органах внутрішніх справ та побажав йому успіхів на новій посаді.



Хто очолить міліцію Рівненщини? [ДОСЬЄ] [+Фото]

Звертаючись до особового складу, заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь зазначив, що основні завдання міліції — це в першу чергу зміцнення громадської безпеки, дотримання прав громадян, покращення роботи дільничних інспекторів міліції, діалог з населенням, боротьба з корупцією і зменшення кількості правопорушень у самій системі органів внутрішніх справ. Ці питання є пріоритетними. Найголовніше — це зміцнення довіри населення. Необхідно налагоджувати співпрацю з людьми і громадськими організаціями, плідно працювати із засобами масової інформації, координувати роботу із місцевими органами державної влади та самоврядування. На таких принципах повинна базуватися робота органів внутрішніх справ.



Завтра міліція Рівненщини, ймовірно, отримає нового керівника

У свою чергу Дмитро Лазарєв висловив подяку за довіру і запевнив присутніх, що під його керівництвом міліція Рівненщини і надалі гідно виконуватиме завдання, поставлені Президентом України, Урядом та Міністром внутрішніх справ. У своєму зверненні до особового складу новопризначений начальник міліції Рівненщини націлив підлеглих на плідну роботу та висловив сподівання на тісну і конструктивну співпрацю з усіма представниками органів державної влади та населенням області.





На правах реклами