Ми у Facebook
20.01.2014, 08:00

Гороскоп на 20 січня: робота над помилками

Початок тижня сприятливий для справ, що вимагають уваги і зосередженості, кропіткої, рутинної роботи. Велика ймовірність ілюзій, помилок, дрібних конфліктів. З фінансами поки що по-старому.
Астрологічний прогноз: 20 січня 2014, понеділок.

19 місячна доба. Місяць у знаку Діви (третя чверть, спадає).

Вислів «Понеділок – день важкий» сьогодні актуальний для тих, кому важко налаштуватися на робочий ритм після тривалих святкувань. Голова гальмує, зустрічі переносяться і навіть зриваються, можливі запізнення, затримки, проблеми з транспортом.

Початок тижня сприятливий для справ, що вимагають уваги і зосередженості, кропіткої, рутинної роботи. А її накопичилося чимало. Дещо взагалі доведеться починати з нуля, і невідомо, що з цього вийде.

Варто проявити рішучість і навіть певну мужність щодо укладення великих угод, початку нового проекту, зміни місця роботи чи навчання, розширення власної справи.

Діловий гороскоп на січень 2014: робота, кар`єра, бізнес

Але в особистому та сімейному житті ситуація досить напружена. Імовірні якісь проблеми та суперечки з дітьми та старшими родичами, будь-яка побутова дрібниця може стати приводом для серйозної суперечки.

Можливе незначне погіршення самопочуття, запаморочення, головний біль.

Гороскоп на тиждень 20 - 26 січня

Покупки під кінець робочого дня будуть досить вигідні. Можливі непогані знижки та акції. Вдалий час для нових знайомств і романтичних побачень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Європейський гороскоп на січень 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ