Ми у Facebook
22.01.2014, 15:34

Обережно, тонка крига! У Рівному в озері втопився батько і його дворічний син

Фото: http://tsn.ua/

Їх знайшли недалеко від берега. 35-річний рівнянин жив на вулиці Вербицького із дружиною та єдиним сином Антоном.
Того вечора, близько 19 години, він взяв дитину та пішов з нею на прогулянку в сторону озера. Коли до опівночі вони не повернулися додому, дружина зателефонувала до міліції.

- Близько 23 години зателефонувала 26-річна Вікторія, дружина, яка повідомила про те, що її чоловік разом із дворічним сином Антоном пішли на прогулянку в район Басівкутського озера, - каже помічник начальника Рівненського МВ УМВСУ Надія Юрчук. - Відразу ж направили оперів на місце події, проте нічого не знайшли.

Усю ніч оперативники шукали батька з сином, проте марно. Вже близько третьої години ранку, побачили на кризі рукавички. Тому припустили, що вони могли провалитися під лід та втопитися. Крига була тонка тож працівники міліції вийти на неї не змогли.

Про подію негайно сповістили рятувальників. Ще вночі вони натрапили на їх сліди. Проте в темну пору доби водолази працювати не могли. Витягувати тіла з води почали вже вранці.

Чоловіка знайшли у тому місці, де провалилася крига, його сина – за 15 метрів. Рятувальники кажуть, шукати їх було нелегко. Незважаючи на мороз, лід усе ще тонкий.

За фактом трагічної загибелі людей правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Розглядають версію, що дитина, бавлячись, вибігла на лід, а батько пішов за нею.

Наразі відомості внесли до ЄРДР за частиною 1 статті 115 ККУ (навмисне вбивство). Якщо доведуть, що люди самі пішли і з власної необережності провалилися, провадження закриють.





На правах реклами