Ми у Facebook
23.01.2014, 12:04

У Тернополі вирішили перейменувати площу в честь Героїв Євромайдану

Фото 0352.com.ua

Тернопільський Майдан Мистецтв отримав нову назву - площа Героїв Євромайдану. Таке рішення прийняли на сесії Тернопільської міської ради 23 січня.
Як повідомляє сайт 20 хвилин, враховуючи трагічні події, які сталися на вул. Грушевського в Києві 21-22 січня, численні факти побиття мирних громадян, а також криваві події, які призвели до людських жертв, міськрада вирішила перейменувати Майдан Мистецтв на площу Героїв Євромайдану, - каже мер Сергій Надал.

- Чимало наших земляків уже два місяці перебувають у Києві - на Майдані, вони беруть участь у протестах, - каже міський голова Тернополя Сергій Надал. – До мене особисто, на facebook і у міську раду звертається багато тернополян з проханням увічнити в історії ці події, які зараз відбуваються у Києві. Відповідно, ми вирішили перейменувати один з центральних майданів міста на Площу Героїв Євромайдану.

Нагадаємо, у Рівному засідання чергової сесії Рівнеради заплановане на 31 січня. У попередньому порядку денному питань з подібною ініціативою у Рівному не висловлювали.





На правах реклами