Ми у Facebook
24.01.2014, 16:15

Рівненська міліція разом з народом

На Народному вічі, яке відбулося 24 січня біля Рівненської обласної державної адміністрації, начальник Рівненського міського відділу міліції Руслан Мельник заявив, що "міліція з народом".
Під час народного зібрання, яке відбувалося під стінами Рівненської ОДА до слова запросили начальника Рівненського міського відділу міліції Руслана Мельника.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом спроби захоплення Рівненської ОДА

"Багато хто з вас мене знає, багато кого я знаю. Тут, біля обласної державної адміністрації, був начальник обласного управління міліції Рівненщини полковник Лазарєв Дмитро Володимирович, він спілкувався з вами. Те, що ви хочете почути від мене, то я вам скажу: "Міліція з народом", - сказав Руслан Мельник.



Сьогодні у Рівному сформують Народну раду

"Шановні громадяни, я чув від провокаторів чи не від провокаторів, що з області стягуються працівники міліції для посилення і розгону людей. Начальник управління вчора чітко відповів, що міський відділ на сьогодні допоміжних сил немає. Це один з підрозділів, який найбільший в області. На сьогоднішній день охорону громадського порядку в Рівному забезпечує мінімальна кількість працівників міліції. Всі працівники міліції одягнені в формений одяг і немає переодягнених служб", - заявив головний міліціонер Рівного.

До слова, за фактом спроби захоплення будівлі Рівненської обласної державної адміністрації зареєстровано кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за частиною 1 статті 341 КК України, - повідомляє СЗГ УМВСУ у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ