Ми у Facebook
26.01.2014, 00:29

Рівненські політики і громадські активісти - про революцію і Майдан [+Відео]

За яких умов Василь Берташ стояв би на Майдані? Чим влада Матчука відрізняється від влади Сороки? Що знає Анатолій Юхименко про підготовку молодих активістів Майдану? Про це і багато іншого - із перших уст рівненських політиків та громадських активістів!
Це відео було відзнято у 2009 році - до 5-річчя Помаранчевої революції. Тоді телеканал "Рівне 1" і Видавничий дім "ОГО" підготували документальний телепроект "Україна - це ми". Ми запитали про події Майдану у рівненських політиків і активістів, які стояли у 2004-му по різні боки барикад.

Нині, коли слово Майдан знову гостроактуальне, але градус протистояння у суспільстві не порівняти з атмосферою осені 2004-го, особливо актуально переглянути це відео. Тим більше, що рівняни, які коментують події 2004-го у цьому телепроекті, - і нині на передньому краї рівненської політики та громадського життя.

Думок виникає чимало, паралелі напрошуються самі собою... Автору цього матеріалу легко про це говорити, адже саме він і спілкувався з усіма героями відео, яке ви маєте змогу переглянути нижче. Отож, дивімось, пригадуймо, аналізуймо - і мудрості та зваженості всім нам!



Голова Рівненської ОДА Василь Берташ - про останні події на Рівненщині [ЗАЯВА]



Олександр Курсик: від телеведучого до очільника рівненської "Батьківщини" [+Фото]



Екс-голова Рівненської ОДА закликає рівнян їхати до Києва [+Відео]



Рівне: позиція профспілок щодо трагічних подій у Києві





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ