Ми у Facebook
08.02.2014, 09:05

Рівненський пастор Сергій Терентьєв: чи повинні віруючі йти у "Беркут"?

Рівненський громадський діяч, пастор Євангельської церкви "Голгофа" Сергій Терентьєв поділився думками про те, чи повинні члени церкви йти у депутати, судді та... "Беркут".
- Одна з речей, які розумію сьогодні після усіх подій в Україні: пастори повинні почати проповідувати і закликати членів церкви йти у депутати, судді, "Беркут" і т.д., пастори повинні навчати і доносити істину так, щоб ті, хто відгукнеться на поклик йти у вище зазначені сфери — могли бути там «світлом та сіллю», - поділився думками Сергій Терентьєв у Facebook. - Більше того, коже з пасторів повинен взяти на себе відповідальність посилено молитись за таких людей та всіляко підтримувати. Певно ще одним служінням (я про соціальну складову), яким має розродитись церква: це відправляти членів церкви на важливі посади (соц.працівники, лікарі, вчителі, вихователі,...), які мало оплачують і доплачувати , щоб люди могли працювати і тим самим служити Богові.

Рівненський Євромайдан: скільки пожертвували та скільки витратили

- Багато кажуть: Ісус прийшов Спасти людей (Лук.19:10), а не годувати голодних чи зціляти хворих, тому місія церкви — спасати, а не займатись соціальним проектами. Але ж Ісус годував і зціляв, відповім я, - продовжує свою думку Сергій Терентьєв. - На що мої опоненти зауважать: якби це було Його місією - Він би усіх зцілив, а так — ні. На що я відповім: звісно, я теж не кличу Вас зцілити чи нагодувати усіх, нагодуйте хоча б 9 тис за все своє життя і цього буде досить. Ісус це зробив за три роки, а ми давайте зробимо за все своє життя.



Народне віче і Марш матерів у Рівному

До слова, Сергій Терентьєв не раз брав участь у спільних молитвах за Україну представників християнських церков на рівненському Євромайдані.





На правах реклами