Ми у Facebook
11.02.2014, 09:55

Голова Рівненської обласної організації УНА Ярослав Гранітний: ДОСЬЄ

Ярослав Гранітний - приватний підприємець. Із 9 лютого - голова Рівненської обласної організації Українська Національна Асамблея.
Ярослав Гранітний не вважає себе лідером, але впевнений: його оточення прислухається до нього. На думку Ярослава, вершин можна досягнути завдяки впертості, цілеспрямованості і інтуїції. Запорукою ж власного успіху називає сімейну прямоту і стійкість, які передаються в його родині з покоління в покоління.

Трудова біографія Ярослава більш ніж насичена. Набиратися професійного досвіду Ярослав починав токарем на Рівненському заводі тракторних агрегатів. Згодом потрапив до лав 6 окремої десантно-штурмової бригади, що на той час базувалася у м.Хирів. Спробував попрацювати охоронцем. Але у 2000 році поїхав до Росії, де вступив до Московської фінансово-юридичної академії. Втім, зізнається, що російську столицю довелося покинути з особистих причин і довчитися Ярослав не встиг.

Фото зі сторінки Ярослава Гранітного у соцмережах
Фото зі сторінки Ярослава Гранітного у соцмережах


Зараз же Гранітний доволі успішно розвиває у Рівному свою власну справу, пов’язану з будівельними роботами. Крім того, бере активну участь у громадському та політичному житті міста.

Серед авторитетів та прикладів для наслідування Гранітний називає князя київського Святослава і його дядька — наставника Асмуда.

Ярослав ГРАНІТНИЙ: Послідовник князя Святослава

"Святослав — це ідеал лідера. Він не примушує своїх людей робити те, що сам не може. Він і військо — це один організм. У нього повністю відсутня пихатість, яка яскраво виражена в сьогоденних лідерах", — поділився з "ОГО" Ярослав Гранітний.

У Рівному частина активістів ВО "Свобода" переходить до "УНА-УНСО"

У позаробочий час Ярослав полюбляє кульову стрільбу (хоча й рідко випадає нагода), читає книги та подорожує. Серед улюблених книг відзначає авторів: Бхагавад-Гіта, Пол Вільям Андерсон, Аліса Марія Нортон.

9 лютого 2014 року під час обласної конференції Рівненської обласної організації Українська Національна Асамблея (УНА) Ярослава Гранітного було обрано головою Рівненської обласної організації Українська Національна Асамблея.

День народження: 30 березня 1979 р.
Сімейний стан: Неодружений

При підготовці матеріалу використаний текст статті, підготовленої журналістами "ОГО" в рамках проекту "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" у квітні 2013 р.





На правах реклами