Ми у Facebook
18.02.2014, 15:58

Оголошено конкурс на кращу публікацію про жінок-українок

Веб-портал «Жінка–УКРАЇНКА» оголошує конкурс на кращу публікацію (нарис) про жінок-українок «Жінка в історії».
З метою вкотре піднести та описати на прикладах минулого і сьогодення талант і велич жіночої душі та для наповнення цікавими матеріалами рубрики «Жінки в історії», веб-портал для творчих, талановитих, ініціативних берегинь «Жінка-УКРАЇНКА» оголошує конкурс на кращу публікацію (нарис) про жінок-українок, які своїми добрими справами в галузі української культури, літератури, освіти, народного мистецтва, залишили добрий слід в житті суспільства. До участі в конкурсі запрошуються історики, літературознавці, краєзнавці, журналісти, та всі, кого цікавить дана тематика.

Обсяг однієї публікації не має перевищувати 16 тис. знаків. Мова написання –українська. Кількість творів від одного учасника - не більше трьох.

До публікацій додається коротка біографія автора, поштова адреса та номер телефону.

До складу журі конкурсу ввійшли: член правління Національної спілки краєзнавців України, заступник головного редактора тижневика «Слово Просвіти» Євген Букет, журналістка, письменниця, член Національної спілки журналістів України Еліна Заржицька, голова Львівської міської організації Всеукраїнської Ліги Українських Жінок Лідія Купчик, заслужена артистка України, громадська діячка Світлана Мирвода, громадський діяч, засновник ГО «Вікімедіа Україна», керівник проекту «Жінка-УКРАЇНКА» Юрій Пероганич.

Переможця у спеціальній номінації «Жінка у борні за Україну» визначатиме український політик, голова Львівської обласної організації політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Свобода», народний депутат України Ірина Сех.

Партнер конкурсу — Музей Якубовських.

Термін прийому робіт – до 28 лютого 2014 року.

Матеріали надсилайте на електронну адресу zhinka.ukrainka@gmail.com

Сторінка конкурсу: http://ukrainka.org.ua/contest

Довідки за телефоном: +38 097 522 2031





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ