Ми у Facebook
21.02.2014, 21:24

На Рівненщини діятиме мораторій на перевірку підприємців

В області діятиме мораторій на перевірку підприємців контролюючими органами. Так вирішила Президія обласної ради.
На засіданні Президії Рівненської обласної ради 21 лютого було прийнято рішення ввести мораторій на перевірку суб’єктів підприємницької діяльності, за винятком контролюючих органів, які забезпечують дотримання законодавства у сфері охорони здоров'я, або з письмовою добровільною згодою суб’єктів підприємницької діяльності. Про що проінформувати контролюючі та перевіряючі органи письмово, повідомляє офіційний веб-сайт Рівненської обласної ради.

Голова райдержадміністрації на Рівненщині написав заяву на звільнення [ВІДЕО]

Голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов, коментуючи журналістам рішення Президії облради, наголосив, зокрема, що таким чином повинна повністю припинитись практика вибіркових упереджених перевірок підприємців, які надають допомогу Майдану, як це мало місце останнім часом.

Рівняни зустріли тіло вбитого на Майдані героя

Нагадаємо, під час сесії облради 20 лютого депутати заявили, що "обласна рада на сьогодні є єдиним легітимним органом влади, який бере на себе всю повноту відповідальності забезпечення життєдіяльності територіальних громад області". А Президія облради має «перейти у режим щоденних засідань за участю представників громадськості у період між пленарної роботи обласної ради». У режимі щоденних засідань члени Президії розглядатимуть питання життєдіяльності Рівненської області з обов’язковим заслуховуванням керівників правоохоронних органів та обласних комунальних закладів, підприємств та установ.





На правах реклами