Ми у Facebook
24.02.2014, 14:32

Майдан очима рівнянина: "Кулі виймали без наркозу та шукали снайперів" [+Фото]

Рівнянин, який був свідком усіх подій на Майдані у Києві, вирішив поділитися своїми роздумами та світлинами з читачами ogo.ua .
- Шановні жителі Рівненщини, не радуйтесь цим лузерам, які вийшли із якоїсь партії. Ці лузери руки яких в крові по саму шию, просто спасають себе.

Написавши заяву про вихід із партії, яка в крові по горло і надалі бояться свого хама. Я полковник міліції, ваш земляк (у відставці)з 2005 року повертаючись сьогодні вночі із міста Дніпропетровськ, разом із своїми колегами відправляв смс для Котяша Івана (ком.Беркуту Рівненського), щоб беріг колектив і ні в я кому разі не застосовував зброю.

Як працювали снайпери на Майдані [Фото+Відео]

Більше фото

О 7 годині ранку ми уже були Євромайдані, де якраз розпочиналась стрільба із вул.Грушевського. Ми із Олесандром П. допомагали донести на носілка 2-є поранених людей в приміщення КМДА. Коли в цих людей-дітей медики практично без наркозу доставили кулі дивитись на це не можливо без сліз.

Були нами виявлені 2 снайпера, які були на будівлі за допомогою тої оптики, яка була наявна. Сьогодні не маю сили, завтра викладу в інтернеті фото цих уродів. А заяви цих лузерів нічого не значать, згадайте простітутку н/д Сухого із Тернополя, хочу зайду хочу вийду.



Активісти йдуть колоною на аеропорт "Бориспіль"

Більше фото

Сидячи на дивані із пультом ви не допоможете тим людям, які в Києві на Євромайдані.ТРЕБА ВИХОДИТИ ІЗ ДОМУ НАМ ВСІМ,НАС МІЛЬЙОНИ. Сьогодні я відчув той дух та гордість за нашу націю, це не екстремісти, це не радикали, там вся Україна!





На правах реклами