Ми у Facebook
24.02.2014, 23:02

Дочку загиблого на Майдані рівнянина хочуть удочерити

Інформація про те, що у загиблого на Майдані рівнянина Григорія Арутюняна залишилася сиротою трирічна дочка поширилася по всій Україні. Чимало людей висловили бажання вдочерити дівчинку, але в цьому немає потреби. Її опікуном стала старша сестра.
Вірмен за національністю Георгій Арутюнян останні п'ять років жив у Рівному. Чоловік працював на різних будівництвах, був активістом рівненської обласної організації ВО "Свобода". На акціях протесту у Києві Григорій був з першого дня. Він вірив в те, що не молодь, а саме люди старшого покоління повинні виборювати свободу для нащадків.

Його дочка трирічна Ашхен Арутюнян після смерті батька 20 лютого від пострілу снайпера, залишилася круглою сиротою. Мама дівчинки померла півтора роки тому і її вихованням займався тільки тато. Тепер же, після того як її батька вбили на Майдані, по всій Україні з'явилися охочі удочерити дівчинку.



День трауру в Рівному: місто оплакує героїв Майдану

Але у цьому немає потреби. Зараз Ашхен живе у сестри по материнській лінії. Ганна старша за сестричку на 20 років. Тепер саме вона - офіційний опікун і виховуватиме дівчинку.

- Важко за неї, бо вона так рано осиротіла. Я знаю про те, що багато людей хочуть її вдочерити, але я її нікому не віддам, - розповідає донька загиблого Ганна Адамчук в інтерв'ю tsn.ua. - В нас тече одна кров, коли тато був живий, то я і тоді не хотіла з нею розлучатися, а зараз тим більше. Вона буде зі мною. В мене борг перед батьками - виховати її.

Яким пам'ятають загиблого на Майдані рівнянина Валерія Опанасюка

Старша донька Ганна вірить, що маленька Ашхен знатиме, що її тато загинув на Майдані як герой.

Слава героям! Пам'ятаймо, що нині наш обов'язок - щоб їх жертви не були даремними.





На правах реклами