Ми у Facebook
25.02.2014, 15:09

Ми - за єдину Україну!

Ведучі 1+1 разом з українськими співаками та зірками шоу бізнесу зняли патріотичний відео ролик. В ньому вони звернулися до всього українського народу з проханням не ділитися на Захід і Схід, а єднатися заради єдиної незалежної України.
про це повідомляється на сайті "1+1"

"Мене звати Володимир Зеленський. Я народився на південному сході України, в моєму улюбленому рідному місті Кривий Ріг. Зараз я живу в Києві, але від Києва до Кривого Рогу, від Запоріжжя до Луцька - це все одна країна. Це все одна наша улюблена Україна", - каже відомий комік "Кварталу 95".

"Я Юля Бориско, народилася у Львові. Коли я приїхала у Київ, я зрозуміла, що Україна, не така однорідна, якою вона здається зі Львова. Люди різні. В ТСН працюють представники всіх куточків нашої держави, але всі вони рідні, тому, що Україна це кожен хто її любить", - зізнається ведуча 1+1.

"Я Горбунов Юрій Миколайович. Народився в Новому Роздоллі, виріс в Івано-Франківську. В мене багато друзів в Донецьку, в Харкові, в Криму. У мене родичі в Бердянську. Я хочу щороку бачити своїх друзів і родичів в своїй єдиній, великій, красивій країні, під назвою Україна. Нас ніколи нікому не роз'єднати, тому що ми – українці! Слава Україні!", - гордо закликає Юрій Горбунов.

Переглянути відеоролик ви можете у нашій відеогалереї.





На правах реклами