Ми у Facebook
27.02.2014, 09:31

Депутат Рівнеради сформував критерії люстрації

Депутат Рівненської міської ради Олександр Лащук на своїй сторінці у фейсбук висловив свою думку щодо люстрації на Рівненщині. Депутат сформував шість основних критеріїв люстрації.
- Відчувається, що нова влада не дуже інтенсивно береться за люстраційні критерії. В цей час регіонали інтенсивно переписують майно вкрадене в держави на на нових "добросовісних" набувачів, продають дорогі автомобілі за пів ціни та інше.

По-перше, люстрація повинна стосуватись не лише посадовців, а і правоохоронних, контролюючих органів, депутатів різних рівнів та інших осіб, які чинили перешкоди протестному рухові проти режиму Януковича і причетні до корупційних діянь.

"Свободівець" із Рівного може стати народним депутатом

Критерії на мою думку повинні бути наступні:

1. Протидія і перешкоджання акціям протесту.
2.Саботаж роботи сесій місцевих рад на підтримку народного протесту.
3.Виконання незаконних наказів, рішень вищестоячих керівників, які мали на меті перешкоджати народним протестам.
4.Ораганізація і виконання протиправних дій проти учасників протестів. Постачання "тітушви", використання службового становища з метою відправки на "антимайдани".
5.Незаконний збір інформації на учасників протестного руху, тиск на підприємців, які підтримували Майдан. Особливо це стосується правоохоронних і контролюючих органів. Згадайте, як горіли документи у державних структурах.
6. Причетність до вчинення злочинів проти учасників протестного руху.

"Свободівець" з Рівненщини увійде до нового Кабміну

Список потрібно доповнювати, - написав депутат Рівнеради Олександр Лащук.

До слова, 27 лютого о 10 годині громадські активісти Рівненщини проведуть обговорення щодо формування основних критеріїв люстрації.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ