Ми у Facebook
05.03.2014, 12:26

У Рівному вночі розгромили приймальню нардепа Олега Осуховського

Уночі з 4 на 5 березня 2014 року в Рівному невідомі особи напали на громадську приймальню народного депутата України від фракції ВО "Свобода" Олега Осуховського.
Як повідомили у прес-службі Рівненської обласної організації ВО «Свобода», зловмисники виламали вхідні двері і проникли у громадську приймальню на вул. Симона Петлюри у Рівному.

Верховна Рада скасувала низку депутатських пільг

У приймальні зникли жорсткі диски з комп'ютерів, на яких зберігали звернення громадян до народного депутата. Сама офісна техніка не зникла. Місце злочину облите маслянистою легкозаймистою речовиною. Нині на місці пригоди працюють співробітники правоохоронних органів.

Віце-прем'єр-міністром став "свободівець" з Рівненщини +ДОСЬЄ

"Здійснюється чергова спроба тиску на Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Цього разу злочинці вчинили напад на громадську приймальню, де працюю я та мої помічники. Саме туди кожного дня звертаються жителі Рівненської области та обласного центру, зокрема зі своїми проблемами та проханнями про допомогу. Я вимагатиму від правоохоронних органів якомога швидше встановити особи зловмисників", – прокоментував ситуацію народний депутат України від ВО "Свобода" Олег Осуховський.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ