Ми у Facebook
08.03.2015, 08:15

Сюрприз для подруги: що дарувати на 8 Березня [+ПОРАДИ]

Який подарунок вибрати для кращої подруги на 8 Березня? Це питання постає перед тобою щороку. І якщо на початку дружби, коли ти ще не дуже орієнтуєшся в перевагах і смаках подружки, ти можеш дарувати що завгодно, то з кожним роком ситуація з вибором презенту ускладнюється.
Жіночий Клуб пропонує вихід із ситуації.

Звичайно, варто орієнтуватися, у першу чергу, на інтереси подружки. По-друге, краще не займатися вибором подарунку наспіх. Якщо в нього вкладена душа - набагато більше шансів, що подарунку будуть раді.

Універсальний подарунок - сертифікат у магазин косметики або парфумерії. Від якісної косметики або хороших духів не відмовиться ніхто, проте вибір аромату - справа суто особиста, вгадати тут складно. 8 березня - чудовий привід презентувати подрузі подарунковий сертифікат, а потім "отоварити" його, відправившись разом на шопінг. Гарне проведення часу тобі і подрузі гарантовано!



Напевно ти знаєш, чим захоплюється твоя подруга. Завзятій рукодільниці в подарунок можна презентувати набір матеріалів для творчості, а дівчина, котра захоплюється кулінарією, зрадіє набору дорогих спецій або подарунковому виданню книги з рецептами.

Якщо твоя подруга є модницею, вона напевно буде рада отримати якісну біжутерію: зараз у торговельній мережі величезний вибір сережок, браслетів, намиста і підвісок на будь-який смак. Те ж саме можна сказати і про аксесуари: рукавичок, поясів і косинок ніколи не буває багато в гардеробі будь-якої жінки.

Бісерні прикраси для рівнянок



Модна тенденція останнього часу - дарувати враження. Якщо твоя подруга віддає перевагу вечіркам і святам - сміливо вибирай для неї подарунок з емоційним наповненням. Що більше сподобається твоїй подрузі: стрибок з парашутом, пейнтбол або політ на повітряній кулі?

Твоя подруга - інтелектуалка? Вирушай за подарунком для неї в книжковий магазин. Напевно ти знаєш, літературу якого жанру обожнює твоя подруга. У категорію «інтелектуальних» подарунків можна віднести і квиток на спектакль або виставку.

Що подарувати дитині

8 Березня - це не привід дарувати подрузі банальну коробку цукерок. Підійди до вибору презенту з душею: такий подарунок обов'язково принесе подрузі масу позитивних емоцій.

Посмішка дня
8 Березня. Кожна жінка хоче цього дня, щоби вісімка перетворилася на безкінечність…

Фото: www.allwomens.ru, beauty.passion.ru, infanta.od.ua





На правах реклами