Ми у Facebook
07.03.2014, 09:02

Міський голова Рівного продовжить лікування

Міському голові Рівного Володимиру Хомку неодноразово робили "закиди" про те, що він у відповідальні моменти у житті країни та міста одразу ж йде на лікування. Мер розповів, що йому потрібно пролікуватися після того інсульту, який у нього був.
- Мені дійсно потрібно пролікуватися, але ж я зараз не можу це ніяк зробити. Перший раз поїхав в понеділок, було все спокійно, а в вівторок був змушений повертатися назад в рівне. Коли ліг у лікарню вдруге, то почалася окупація Криму. Знову в понеділок зібрали екстренну нараду. Мені за станом здоров'я побути два-три тижні в спокої, зробити всі маніпуляції, що мені приписали лікарі. Я не можу це зробити. Якщо все буде спокійно, то я знову піду на лікарняний, але треба вибрати той момент, коли все заспокоїться, - розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.

Міський голова Рівного: "На крісло міського голови є два серйозні конкуренти" [Фото+Відео]


Нагадаємо, що Володимир Хомко уже йшов на лікарняний з 17 лютого, лікувався у Карпатах, але згодом перервав лікування й повернувся до Рівного. А також 24 лютого 2014 року, міський голова Рівного Володимир Хомко провів установчі наради та пішов на лікарняний для продовження лікування.

Міський голова Рівного пояснює чому не піде у відставку ВІДЕО





На правах реклами