Ми у Facebook
12.03.2014, 09:02

Рівне: екс-керуючого справами виконкому немає ким замінити

На початку березня керуючий справами Рівненського міськвиконкому Святослав Власюк написав заяву на звільнення. На засіданні 11 березня міський голова Володимир Хомко повідомив, що зараз його немає ким замінити.
Відповідно до закону, на засіданнях виконкому Святослава Власюка ніхто не може замінити. Тому члени виконкому на засідання 11 березня обрали секретаря, яким став секретар Рівненської міської ради Андрій Грещук.

Нагадаємо, що на посаді керуючого справами міськвиконкому Святослав Власюк працював з квітня 2002 року.

Рівне: один із керівників міськвиконкому написав заяву на звільнення

Біографічна довідка
Святослав Миколайович Власюк народився 15 листопада 1950 року в смт Гоща Рівненської області. Після закінчення школи і служби в армії здобув вищу освіту в Українському інституті інженерів водного господарства (1979 р.). Працював робітником, інженером, начальником відділу управління капітального будівництва м. Рівне. У 1983-1988 роках працював завідуючим відділом Рівненського міськвиконкому, а з 1988 року по 1991 рік - начальником відділу облвиконкому. У 1998 році Святослав Власюк знову прийшов у команду міського голови Віктора Чайки: спочатку помічником і радником, а з квітня 2002 року - керуючим справами міськвиконкому.





На правах реклами