Ми у Facebook
13.03.2014, 08:00

Гороскоп на 13 березня: більше нового і позитивного

Час конкретних дій і реалізації особистих планів. Особливо сприятлива для серйозної роботи, ділової кар’єри, вирішення фінансових питань друга половина дня.
Астрологічний прогноз: 13 березня 2014, четвер.

12/13 місячна доба. Місяць у знаку Лева (друга чверть, росте).

Ранок і перша половина дня – продовження тенденцій та настроїв вчорашньої досить непоганої, активної та обнадійливої середи. Але навіть якщо і ранок почався не з тієї ноги, не падайте духом і не опускайте руки. Просто почекайте і займіться чимось звичним, ненав’язливим і виграшним особисто для вас.

Друга половина дня добре підходить для серйозної роботи, навчання, службової та політичної кар’єри, вирішення фінансових питань. Тут варто продемонструвати свої найкращі ділові якості, дисципліну й відповідальність, а також знання і практичні навички.

Гороскоп на тиждень 10 - 16 березня

Вечір досить комфортний, підходить і для простих побутових клопотів, і для душевного спілкування з близькими та коханими, і для більш серйозних занять. Щоправда, відчуття невдоволення і певне занепокоєння не дадуть розслабитися на всі сто… Щоб відновити сили, непогано б вимкнути телевізор, відкласти убік планшет і раніше лягти спати )

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: март 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами