Ми у Facebook
14.03.2014, 17:06

Сергій Рибачок - про майбутнього начальника міліції Рівненщини: "Я чув чотири прізвища"

Голова Рівненської облдержадміністрації прокоментував ситуацію з призначенням нового начальника міліції Рівненщини.
"Я чув чотири прізвища - і всі чотири називались як однозначний і остаточний кандидат", - заявив журналістам у п'ятницю, 14 березня, Сергій Рибачок. При цьому він зазначив, що рішення про призначення начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області - це компетенція міністра внутрішніх справ. "Якщо мою думку запитають - я її висловлю", - додав голова Рівненської ОДА.

Хто очолить міліцію Рівненщини?

Зазначимо, що на засіданні "Люстраційного комітету" 12 березня представник громадянської мережі "ОПОРА" Роман Мартин назвав у якості потенційного кандидата на посаду керівника міліції Рівненщини Сергія Максимова. А інтернет-видання vse.rv.ua - Миколу Щирука.

Хто очолить СБУ на Рівненщині? [+Фото]

Нагадаємо, що В'ячеслав Чайка, якого міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив начальником УМВСУ в Рівненській області, звільнився через декілька днів після свого призначення. Його кандидатуру не сприйняли громадські активісти, які виступили проти призначення за "квотним" принципом на користь однієї з партій - ВО "Свобода". Раніше міліцію Рівненщини очолював Дмитро Лазарєв із Харкова, який був призначений начальником УМВСУ лише в середині січня нинішнього року.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ