Ми у Facebook
18.03.2014, 16:14

Острозька академія перерахувала кошти на підтримку української армії

Сьогодні усі студенти, викладачі і співробітники Острозької академії, зателефонувавши на мобільний номер «565», автоматично перерахували по п’ять гривень на підтримку Збройних Сил України.
Одночасно триває збір коштів серед студентської громадськості, організований Братством спудеїв Острозької академії.

Учора на засіданні ректорату одноголосно було прийнято рішення перерахувати одноденний заробіток викладачів університету на допомогу Українській армії.



Українці зібрали для армії майже 10 млн грн

Крім цього, Національний університет «Острозька академія» перерахував 15 000 гривень Благодійній організації «Фонд відродження українського флоту» для допомоги військовослужбовцям частин і підрозділів Збройних Сил України у Криму. Це була ініціатива жінок університету, які запропонували переказати для ЗСУ в Криму усі кошти, що були призначені на святкування 8 Березня.

Що для чоловіків України означає "часткова мобілізація"


Колектив університету закликає інші заклади освіти, організації продовжувати надавати фінансову та моральну підтримку військовослужбовцям Збройних Сил України та Національній гвардії.

Вчора рішення перерахувати одноденну заробітню плату на допомогу Збройним силам України прийняв ТНПУ ім. Володимира Гнатюка.
Вийшла сума більше 150 тис. грн.





На правах реклами