Ми у Facebook
20.03.2014, 08:00

Гороскоп на 20 березня: стережіться нав’язливих людей!

Несприятливий день. Перш ніж щось сказати чи зробити, десять раз подумайте чи хоча б порахуйте до десяти. Не піддавайтесь на спокуси та провокації. Найкраща діяльність – самостійна.
Астрологічний прогноз: 20 березня 2014, четвер.

19 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона (третя чверть, спадає).

Сьогодні день весняного рівнодення – Сонце перетинає небесний екватор, а день дорівнює ночі. Починається астрономічна весна. Ура!

Що ж стосується нашого настрою та справ земних, рівновагу й гармонію втримати буде важко – день несприятливий, важкий. Астрологи називають його «сатанинським», днем Гекати й символом вважають Павука, що обплітає людину тенетами спокус і страхів…

Тож перш ніж прийняти якесь життєво важливе рішення, добре проаналізуйте всі плюси та мінуси. Перш ніж чось сказати чи зробити, десять раз подумайте чи хоча б порахуйте до десяти. Переконайтесь, чи справді це ваша особиста головна мета, чи просто вам її нав’язують або ж тихенько «підсовують».

Не будьте надто відкриті, довірливі та наївні! Тримайте ваші плани поки що при собі, не діліться з ними навіть з найближчими друзями та соратниками.

Не давайте маніпулювати собою не тільки політикам, а й лінивим домочадцям та хитрим дітлахам. Щоправда, від начальства та вчителів так просто не вислизнути – доведеться чесно виконати свою роботу.

Сьогодні найкраще діяти самостійно й у всьому дотримуватися міри. Постарайтеся плідно попрацювати й отримати результат у першій половині дня

Адже після обіду може погіршитися настрій, багато хто відчує великий приплив негативної енергії та бажання негайно домогтися свого.

Гороскоп на тиждень 17 - 23 березня

Стримуйте апетити у всіх відношеннях і стережіться нав’язливих контактів! Займайтеся звичними буденними справами.

Бережіть здоров’я – нервове напруження може спричинити головний біль, проблеми з тиском.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: март 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года

Фото: www.sunhome.ru





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ