Ми у Facebook
09.04.2014, 12:19

Конкурс "Великоднє диво": візьми участь і виграй запрошення на ковзанку!

Маленькі і дорослі рівняни, візьміть участь у новому конкурсі від "Рівненської газети" та порталу OGO.ua "Великоднє диво", та отримайте не лише масу позитивних емоцій, а й запрошення на ковзанку!
Як взяти участь у конкурсі? Дуже просто! Зробіть виріб на великодню тематику - писанку, малюнок, аплікацію, вітальну листівку, вишивку тощо - сфотографуйте його і надішліть фото до редакції!

Техніка виконання може бути будь-яка. Жодних обмежень щодо віку учасників чи формату роботи та техніки виконання немає. Головне - щоб ваша конкурсна робота була присвячена прийдешньому світлому святу Воскресіння Христового!

Значення символів та кольорів великодніх писанок та крашанок

Стартує конкурс з 21 березня, а його підсумки ми оголосимо на сторінках "Рівненської газети" і на порталі OGO.ua у середу, 16 квітня. Переможців буде четверо - двох визначить редакція, а двох - інтернет-голосування на порталі OGO.ua. Переможці отримають запрошення на ковзанку!

Що ми знаємо про Великдень?

Фотографії ваших робіт ми чекаємо на електронну адресу "Рівненської газети": gazeta.rv.ua@gmail.com. Разом із фото надішліть, будь ласка, інформацію про себе: ім'я, прізвище, де проживаєте, чим займаєтесь. Обов'язково вкажіть телефон, за яким ми могли б запросити вас на нагородження. Якщо маєте бажання - напишіть кілька слів про свою роботу.

Весна-2014: тепло обіцяють на Великдень

Усі надіслані роботи ми опублікуємо на порталі OGO.ua, а окремі з них - і на сторінках "Рівненської газети". Там само ми розмістимо всі роботи переможців нашого конкурсу.

Отож, візьміть участь у конкурсі "Великоднє диво", покажіть свій талант усім - і нехай напередодні свята Пасхи наш конкурс подарує вам відчуття справжнього великоднього дива!





На правах реклами