Ми у Facebook
21.03.2014, 17:11

Дорога між селами на Рівненщині - як кадр з фільму жахів

Мені, жительці села Глинськ, дуже гірко піднімати цю тему вкотре. Але побачене сьогодні сколихнуло не на жарт. Я знову про дорогу до нашого села. Стільки сміття на дорозі, що скоро проїхати буде не можливо.
Я розумію, що районне керівництво напрямок Здовбиця- Глинськ вже й дорогою не рахує, бо те, що там діється біля районного смітника вже шляхом не назвеш. Я розумію, що наші керівники сьогодні зайняті поділом посад (або ж тримають свої стільці, щоб вони не хитнулися), але ми теж люди, і все ваше районне сміття звалити на наш проїзд – це, вибачайте, свинство, цитує читачку сайт zdolbunivcity.net.

У Рівному висадиться «кліматичний десант»

Так, по цій дорозі не їдуть, на жаль, маршрутки, ремонт цієї дороги не один раз вносили у план соціально-економічного розвитку району (лиш для галочки), але не кинули туди і камінчика щебеню. Чи дає вам це право, панове чиновники, просто на проїжджій частині робити сміттєзвалисько? Думаю, що ні. Ви не їздите тут, ви не бачите цього, бо це напрямок не до Мізоча, а до Глинська. А мені, як і іншим моїм односельчанам це болить, бо ми таки долаємо цей шлях, сюдою їдуть до нас гості, друзі, просто чужі люди з інших областей і навіть країн – в очах німе запитання: «А це що?»

Ці фото зроблені 19.03.2014. Про що можна казати, якщо біля самої проїжджої частини валяються побиті люмінесцентні лампи, напевно з них уже випарувалася ртуть? А як наша екологія? А яка екологія коли цей смітник горить? Вітер несе по дорозі все, що може підняти з смітника. Яка гарантія, що на самій дорозі не проб’ється колесо? Калюжі – це взагалі окрема тема. Тож підлатайте ту дорогу хоч до смітника, щоб трактори і машини не губили те ваше сміття по дорозі. Тут можна сміливо знімати фільм жахів 18+.



Весняні канікули у школах Рівного розпочнуться вже наступного тижня

Я думаю, що навіть така скрутна ситуація в країні не дає нікому права не прибирати після себе. Проте, знаю, скоро почнуться огляди населених пунктів районною радою. Будуть даватися зауваження, що якась вивісочка на стовпі не правильно прибита. А в прибиранні смітника посприяєте?

Можливо різко, але це правда, ці два фото цьому підтвердження. Здовбичани-сусіди, підтримайте, це ж ваша територія. Свого листа надсилаю на адреси сайтів Здолбунів сіті та Здолбунів ком, а для історії залишу на своєму блозі. В спокої вас не залишу.

Жителька села Глинськ І. Гром’як.

12 квітня по всій Україні відбуватиметься екологічна акція “Зробимо Україну чистою”. У всіх бажаючих є можливість стати координатором цієї акції у своєму районі, селі чи дворі, організувати навколо себе небайдужих людей і зробити територію навколо чистою.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ