Ми у Facebook
21.03.2014, 15:54

На Рівненщині підготували 1363 місця для біженців з Криму

1363 місця для тимчасового розселення біженців із Криму вже підготували на Рівненщині.
- Ці місця - у дитячих таборах, санаторно-лікувальних закладах, на базах відпочинку та в садибах, які зорієнтовані на "зелений туризм", - повідомив голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок. - Багато з цих закладів потребує певних ремонтних робіт, тому ми звернулися до райдержадміністрацій і міських рад, на балансі яких вони перебувають, аби терміново відшукати можливості привести ці заклади у належний стан. На жаль, не скрізь там є опалення, тому насамперед, у разі потреби, поселення біженців відбуватиметься у ті заклади, де функціонують системи опалення. Зрештою, будемо сподіватись і на температурний режим, який нині стабілізується.

Жителі Рівненщини готові прийняти у свої домівки біженців з Криму

Нині, як повідомив голова Рівненської облдержадміністрації, напливу біженців із Криму на Рівненщині немає. "Поки що звертається дві-три людини за добу, ми уточнюємо, що це за люди, чи потребують вони допомоги і якої саме, - додав Сергій Рибачок. - Наразі ми передусім тримаємо в готовності місця для прийому біженців і чекаємо на вказівки уряду".

В Острозькому районі готуватимуться до приїзду біженців з Криму

Нагадаємо, що про готовність прийняти біженців із Криму жителі Рівненщини можуть повідомити за телефоном прямої лінії голови Рівненської облдержадміністрації: 0 800 500 078.

Які умови для біженців створили на Рівненщині [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ