Ми у Facebook
23.03.2014, 15:06

США: Світ побачить все більшу ізоляцію Росії

Білий дім повідомляє, що ситуація в Україні буде основною темою в ході подорожі президента США Барака Обами до Європи наступного тижня.
Ситуація в Україні буде основною темою в ході подорожі президента США Барака Обами до Європи наступного тижня. Про це повідомила радник президента США з питань національної безпеки Сьюзан Райс.

За словами Райс, криза в Україні та захоплення Росією Криму ведуть до фундаментальної переоцінки відносин США-Росія. Вона заявила, що світ стане свідком все більшої ізоляції Росії, пише "Голос Америки"

Власника "Рівнеазоту" відпустять під заставу в 125 мільйонів євро

Водночас заступник радника президента США з питань національної безпеки Бен Роудс заявив, що самміт Великої Сімки у Гаазі - участь Росії у якому скасовано - було додано до розкладу перебування Обами у Європі, щоб підкреслити ізоляцію Росії..

На порядку денному Барака Обами у Європі також самміт з ядерної безпеки у якому братимуть участь понад 50 країн включно з Росією.

США "дарує" Росії перші санкції

Сьюзан Райс заявила, що США зацікавлені у співпраці з Росією у питанні ядерної безпеки, яке вона називає основою політики нацбезпеки Барака Обами покликаної унеможливити доступ терористів до ядерних матеріалів.





На правах реклами