Ми у Facebook
24.03.2014, 10:19

Плащі «Весна-2014» для рівнянок [+Фото]

Плащ - відмінний вибір для весняного сезону. Він і від холоду вбереже, і образ доповнить. Колекція плащів весна 2014 багата формами різноманітних кольорів. У тренді - моделі від максі до міні-пальто.
Напівпрозорий плащ-хіт сезону
Напівпрозорість виробу дозволяє модницям демонструвати свої форми не тільки в приміщенні, де вони знаходяться без верхнього одягу, а й прогулюючись вулицею.



Контрастний розподіл
Одна з головних особливостей жіночих плащів весни-2014 - яскраві деталі. Це можуть бути контрастна підкладка, накладні кишені, неоднозначний малюнок.



Плащі в клітинку
Жінка, одягнена в картатий плащ, немов гостя з минулого. Вона виглядає вишукано і витончено.



Стиль мілітарі
Речі, запозичені з чоловічого гардеробу, допомагають підкреслити силует і крихкість жіночої натури. Для плащів, виконаних у стилі мілітарі характерні коміри-стійки, відлітні кокетки, клапани, накладні кишені різних розмірів. На деяких виробах красуються навіть погони.



Ретро-плащі
Мода на ретро-плащі не покине нас і цього року. Для плащів такого крою характерні великі коміри з широкими лацканами та накладні кишені з косими бласкавками.



Грандж стиль
Плащі, виконані в стилі гранж, демонструють суспільству бунтарський характер господині виробу. Надівши плащ, обшитий металевими елементами, ви навряд чи зможете залишитися непомітною.



Мінімалізм
Мінімалізм добрався і до верхнього одягу. Виріб середньої довжини, підперезаний тонким ременем - те, що вам необхідно.



Шкіряні плащі
Незважаючи на щільність, плащ зі шкіри може стати платформою для створення ніжного образу, тим більше, що цієї весни дизайнери відступили від стандартів і запропонували модницям переодягнутися в шкіряні плащі світлих відтінків.

Актуальні весняні сумки



З чим носити плащ ?
Важливо, щоб плащ гармонійно виглядав зі взуттям: чим коротший плащ, тим вищим повинен бути каблук. Довгі вироби добре виглядають з високими чобітьми, які подовжують ноги і вирівнюють силует. Плащ, який прикриває тільки коліно, краще надягти в комплекті з напівчобітками. Віддайте перевагу колготкам у тон кольору взуття. Вони так само допоможуть добитися ефекту довгих ніг.

Посмішка дня
Дві приятельки, зустрівшись на вулиці, розговорилися. Одна запитує:
- Тобі подобається мій новий костюм?
- Ой, ти знаєш я дуже поспішаю і у мене немає часу на сварки і скандали.



Фото: www.allwomens.ru, allmoda.net, damskiydom.com, lessday.ru, www.vestidos.ru, anydaylife.com





На правах реклами