Ми у Facebook
25.03.2014, 19:42

Наше – найкраще, бо наше!

В Україні можна знайти практично все необхідне для життя. Товари, які випускаються у нас, на 15-30 % дешевше, ніж аналогічні імпортні, і крім того, не поступаються, а нерідко, й перевищують по якості.
Рівненські господині погодяться з тим, що чого-чого, а українських харчових продуктів виробляється дуже багато і на всі смаки. Наші харчі і за кількістю, і за якістю - перші в українців. Їх на споживчому ринку 85%. Не є проблемою для нас купити молочні, м’ясні та вироби з борошна. Де ще можна, просто зайшовши до звичайного магазину, придбати домашню печену ковбаску або улюблену багатьма нами кров’яночку?



А вітчизняними солодощами взагалі можна хвалитися без упину! За роки існування приватного бізнесу кондитери не перестають нас дивувати і смачними цукерками, і тортиками. Не всі з нас мають достатньо часу або досвіду, щоби створити, наприклад, шедевральний домашній Наполеон. А українські кондитери нас радо виручають!



Уважно придивіться до поличок у маркетах: тут є й українська косметика одразу кількох виробників, і вітчизняні зубні пасти, порошок, мийні засоби та, навіть, зубні щітки.

Органічна косметика для рівнянок

Нажаль, не доводиться із таким захопленням казати про одяг та взуття чи побутову техніку. Але не в останніх наші будівельний та меблевий ринки – за статистикою, їхня доля складає більше 55% серед інших виробників. 85% - стільки ми маємо вітчизняних книжок, паперу і ювелірних виробів.



Цитата дня
Кожному мила своя сторона.
Г. Сковорода

Фото: www.ridneselo.com, vkurse.ua, ametystplus.com.ua, i2.obozrevatel.ua





На правах реклами