Ми у Facebook
30.03.2014, 10:46

На Рівненщині обрали кращого кухаря серед засуджених

Під час конкурсу потрібно було приготувати борщ, кашу, соус і салат.
Конкурс на визначення кращого кухаря серед засуджених відбувся днями у Полицькій виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області (№76). За звання найкращого кухаря установи змагалися троє засуджених.

У Рівному облаштовують... "камери-моделі" [+Фото]

Як повідомляє прес-служба Управління Державної пенітенціарної служби у Рівненській області, головним завданням конкурсу було, використовуючи набір продуктів передбачений меню-розкладкою та нормами харчування, приготувати борщ червоний, кашу пшеничну, соус з м’ясом та салат із свіжої капусти.

Продукцію виправних колоній Рівненщини купують у країнах ЄС





«Засуджені, які брали участь у конкурсі, дуже відповідально ставляться до своєї роботи, багато вчити їх не треба – адже кожен з них навчався на професію кухаря чи кондитера», - зазначив завідувач їдальнею установи Микола Зектер.

У Рівному модернізували слідчий ізолятор

«За результатами дегустаційної частини конкурсу, перше місце зайняв засуджений Віктор з м.Березне Рівненської області, який отримав грамоту та солодкий приз», - повідомив начальник Полицької виправної колонії Володимир Каламбет.

Рівне: телеведуча заколядувала у слідчому ізоляторі [+Відео]

До слова, торік у трьох установах виконання покарань на Рівненщині - Полицькій виправній колонії (№76), Городоцькому виправному центрі (№131) та Дубенській виховній колонії - реконструювали таким чином, що торговельний зал являє собою кафетерій із столами та стільцями, аби засуджені мали змогу споживати там гарячі страви та напої.

На Рівненщині у колоніях облаштували... кафетерії [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ