Ми у Facebook
01.04.2014, 13:00

Формула-1. Гран-прі Малайзії: феноменальний успіх гонщиків Mercedes [+Фото]

Друга гонка цьогорічного сезону остаточно підтвердила, що краще всіх з розробкою болідів і двигунів, які побудовані за новим технічним регламентом, впоралися інженери та мотористи команди Mercedes.
У Малайзії, так само як і в Австралії, пілоти Mercedes перевершували суперників. Льюїс Хемілтон виграв дощову кваліфікацію, а наступного дня, провівши бездоганну гонку, здобув 23-тю перемогу в кар'єрі.

Формула-1: Королівські гонки знову з нами. Прев’ю сезону 2014 року [+СПИСОК]

Незважаючи на те, що Хемілтон і Росберг після старту відразу ж почали відриватися від суперників, Феттель і Ріккардо, загалом, провели дуже хорошу гонку. Втративши на старті дві позиції, Феттель пізніше вийшов на 3- місце, а під кінець гонки впритул приблизився до того, аби випередити Росберга.



Ріккардо, як і два тижні тому, підвела фортуна. Без сумніву, він фінішував би на четвертому місці, але спочатку команда погано прикрутила йому колесо під час піт-стопа, а потім він зламав переднє антикрило, ще відмовив датчик палива. Ріккардо закінчував цю трапезу 10-секундним штрафом і сходом із дистанції. На превеликий жаль фанів Red Bull, судді нагородили другого пілота стайні позбавленням 10 місць на старті наступної гонки...

Формула-1. Гран-Прі Австралії: надзвичайно цікавий початок сезону-2014 [+Фото]



Пілот Ferrari Кімі Райкконен теж „відзначився”. Вже на першому колі йому проколов заднє колесо Магнуссен, додатково позбавивши Кімі частини переднього антикрила. Пілот доїхав до боксів, аби замінити пошкоджену шину. Повернувся фін на трасу двадцятим.



Загалом Ferrari виступила на других ролях. Скоріше всього, шанси Алонсо поборотися за чемпіонський титул цього року мінімальні. Фернандо хоч і фінішував на четвертому місці, але чудово розуміє, що команду Ferrari і команду Mercedes наразі розділяє ціла прірва.



На рахунок Дженсона Баттона і Кевіна Магнуссена. Після австралійського етапу Баттон з оптимізмом дивився в майбутнє, а Магнуссен взагалі перебував у стані ейфорії, заявляючи, що вони почнуть перемагати вже через декілька гонок. Минулого уїк-енду їх захоплення зменшилося. Баттон фінішував лише шостим, а Магнуссен – дев’ятим.

Став відомий найнадійніший б/у-автомобіль

Наступний, третій етап - Гран-прі Бахрейну, відбудеться цими вихідними.



Особистий залік



Кубок Конструкторів






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ