Ми у Facebook
01.04.2014, 15:55

У Рівному відбулися Години справедливості за участю представників правоохоронних органів

1 квітня у Рівненській обласній раді відбулися Години справедливості за участю голови обласної ради Михайла Кириллова та керівників правоохоронних органів області.
Проведення Годин Справедливості регламентовано відповідним рішенням президії обласної ради. Мета такого рішення полягає у тому, щоб надати можливість мешканцям області, які мають питання до правоохоронців, звернутись одночасно до голови обласної ради та керівників обласного управління внутрішніх справ, прокуратури області.

Для жителів Рівненщини організують Години Справедливості

- На Годинах справедливості присутні представники прокуратури, СБУ та міліції. Адже є чимало питань, які я сам не можу вирішити. Це часи, коли звичайні люди можуть розповісти про свої проблеми, а керівники допоможуть їх вирішити, - наголосив голова Рівненської обласної ради Михайло Кирилов.


Фото з засідання Години справедливості


Так, цього разу від правоохоронних органів були присутні: Олег Берест - заступник начальника УМВС у Рівненській області, Олексій Бурма - начальник відділу захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області, Юрій Петруняк - начальник підрозділу УСБУ в Рівненській області.

Із 1 квітня на Рівненщині знову перевірятимуть підприємців

Цього разу на Години справедливості з своїми питаннями прийшло тільки двоє людей, одне звернення прийняли по телефону. На наступному засіданні стане відомо як вирішили проблеми цих людей.


Фото з засідання Години справедливості





На правах реклами