Ми у Facebook
01.04.2014, 22:13

На місці загибелі Сашка Білого священики УПЦ КП освятили пам'ятний знак

30 березня на місці загибелі координатора "Правого сектора" на Західній Україні Олександра Музичка (Сашка Білого) освячено пам'ятний знак.
В цей день, з благословення архієпископа Рівненського і Острозького УПЦ КП Іларіона, благочинний Рівненського міського благочиння протоієрей Леонід Поліщук разом із духовенством Свято-Покровського кафедрального собору та хористами Свято-Троїцького храму м.Рівне (Басів Кут) відслужили панахиду за убієнними героями України, та звершили чин освячення пам'ятного знаку Олександру Музичку, на місці його загибелі. Як повідомляє прес-служба Рівненської єпархії УПЦ КП, вшанувати пам'ять загиблого прийшли в цей день також друзі і побратими покійного.

Біля Верховної ради повісили плакат пам'яті Сашка Білого [ФОТОФАКТ]

Нагадаємо, що координатор "Правого сектору" на Західній Україні Олександр Музичко (Сашко Білий) загинув 24 березня неподалік кафе "Три карася" в Бармаках, що поблизу Рівного. Правоохоронці характеризують події того вечора як спецоперацію зі знешкодження організованого злочинного угруповання, соратники Олександра Музичка вважають його загибель політичним вбивством.






На правах реклами