Ми у Facebook
02.04.2014, 11:49

Рівнянам, які шукають роботу: що варто написати у резюме

В більшості випадків роботодавці позитивно оцінюють наявність бажаної зарплати в резюме.
З одного боку, це відразу ж дозволяє їм відібрати тих кандидатів, запити яких найбільш адекватні й відповідають їхньому рівню кваліфікації. З іншого боку, це дозволяє уникнути безглуздих співбесід, коли пропонований рівень оплати очевидно здасться пошукачеві надто маленьким, пише HeadHunter

Більше ніж половині роботодавців буде приємно читати про хобі та захопленнях кандидата, оскільки це допомагає побачити, чим загалом цікавиться людина, і дає загальне уявлення про його особистість.


Рівне: До 1 травня проводиться облік громадян - землекористувачів


Резюме повинно бути унікальним не тільки для самого кандидата, але і для спеціаліста, якого в принципі здивувати дуже складно, а ще складніше — здивувати у позитивному сенсі. Тим не менше, знаходяться і ті рекрутери, яким такого плану інформація може здатися зайвою. Втім, таких мало: тільки один спеціаліст із 20.

А ось зазначена в резюме зарплата на попередньому місці роботи, як і точна адреса проживання кандидата, оцінюється тільки кожним другим рекрутером позитивно, а рештою — нейтрально.

Робота у Рівному станом на 24 березня

Дещо інша ситуація з детальним описом досвіду роботи. Половина рекрутерів ніяк не реагує на таку старанність, а ось решті однаково вірогідно це може як сподобатися, так і не сподобатися.
З іншого боку, використання професійного жаргону точно не зіпсує загальне враження від кандидата. Але це не буде сприйматися як щось екстраординарне, адже якщо кандидат дійсно володіє всіма необхідними навичками для заміщення вакансії, то використання такої лексики для нього — норма.





На правах реклами