Ми у Facebook
04.04.2014, 08:00

Хто стане новим гостем "Ранкової кави"?

Першу програму "Ранкова кава" відзняли. Гостем "Ранкової кави" був депутат Рівненської міської ради, голова Народного руху Рівненщини Олександр Лащук. Хто стане новим гостем програми?
Ми усі переживаємо зараз нелегкі часи, коли події навколо нас розвиваються і змінюються дуже динамічно і, на превеликий жаль, викликають в більшості своїй негативні емоції, такі як страх, сум, тривогу, розгубленість, невизначеність, паніку, відчай та інші.

Вже багато тисячоліть людство має дуже ефективний метод корекції та лікування душевних станів, розладів і хвороб. І саме зараз найбільш підходящий момент, щоб звернутись до безцінних напрацювань наших предків і використати древні знання на користь збереження здоров'я сучасних людей.

"Ранкова кава з Ольгою Данилюк": гість Олександр Лащук [Фото+Відео]


У нашій другій програмі ми поспілкуємось зі спеціалістом з ароматерапії, аромапсихології, аромаеротики та натуральної оздоровчої парфумерії Ольгою Лук'яновою.

"Ранкова кава з Ольгою Данилюк": першу програму відзняли

Ви дізнаєтеся про те, як за допомогою ароматерапії можна подолати стреси, невизначеність, депресію. Як правильно розуміти поняття "аромоеротика"? Про це та ще багато іншого у другому випуску програми "Ранкова кава з Ольгою Данилюк". Гість програми - Ольга Лук'янова.

БЛОГ ОЛЬГИ ЛУК'ЯНОВОЇ

Гостинно приймає партнер програми - кафе "Шкварочка".

ВІДЕОЗАПИС ПЕРШОЇ ПРОГРАМИ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ