Ми у Facebook
04.04.2014, 10:32

Наяву все обернеться вдало

Вчені стверджують, що сон – це продовження реального життя, пошуку рішень наших проблем. «Придивіться» до своїх снів! Можливо, саме вони відкривають запасний вихід?
Потрапити у сні під струмені чистого літнього дощу означає, що Вас очікує радість: повернеться відчуття юності. Ван наснилося, що вдається сховатися від дощу, отже, і наяву зможете уникнути проблем.

У сні Ви успішно здаєте іспит, то не виключено, що в житті Вас вважають невдахою, хоча самі Ви з цим не згодні. Якщо Вам вдалося скористатися шпаргалкою, то наяву все обернеться вдало.

Жаба - для жінки такий сон означає, що навколо неї будуть розпускатися всілякі чутки. Вам наснилося, що Ви накрили жабу рукою або просто взяли її в руки - Ви можете стати, самі того не бажаючи, причиною проблем Вашого друга.

Якщо у сні Ви прикрашаєте предмети чи оселю до якогось свята, то Вас очікують зміни на краще, як у бізнесі, так і в особистому житті.

У сні Ви, як у дитинстві, з нетерпінням очікуєте походу в цирк, то в реальності у Вас збереглася здатність радіти життю, не дивлячись ні на які складнощі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ