Ми у Facebook
07.04.2014, 20:00

Формула-1. Гран-прі Бахрейну: Mercedes святкує другий дубль поспіль [+Фото]

Третій етап сезону закінчився перемогою гонщиків Mercedes. Зазначимо, що з кожною гонкою перевага німецької команди над іншими суперниками виглядає все більш переконливо.
Етап в Бахрейні вийшов напрочуд видовищним. Навіть незважаючи на те, що Хемілтон і Росберг відразу ж відірвалися від решти гонщиків. Але на відміну від минулого сезону з нескінченним лідируванням Феттеля, інтрига в гонці продовжувалася до самої фінішної межі, адже пілоти Mercedes билися за перше місце до кінця. Боротьба Хемілтона і Росберга стала справжньою окрасою гонки.

Гонка взагалі видалася багатою на обгони і боротьбу. Знову з'ясовували стосунки Масса і Боттас, чудово виступили пілоти Force India, а Ріккардо з Red Bull взагалі здійснив прорив з 13 на 4 місце.

Формула-1. Гран-прі Малайзії: феноменальний успіх гонщиків Mercedes [+Фото]




Був в гонці і один «шалений» момент, котрий ледь не призвів до трагедії. Мальдонадо не поділив трасу з Гутьєрресом, Lotus венесуельця підчепив Sauber, а той відправився політ, виконавши видовищне сальто. Естебан покинув машину самостійно, уникнувши серйозних травм, хоча після гонки все ж був відправлений у госпіталь. Причиною такого кульбіту стало саме сумнівне нововведення FIA - занадто низько опущений ніс болідів сезону 2014 року.



До антигероїв Гран-прі Бахрейну можна віднести не тільки Sauber, а й Ferrari з McLaren. Італійці і у кваліфікації, і в гонці, заробили лише 3 очки, а обох пілотів McLaren підвело зчеплення.



Без сумніву, Гран-прі Бахрейну показало, що в нинішньому форматі Формула-1 виявилася не такою вже й нудною, як думали раніше.

Міхаель Шумахер подає ознаки свідомості і пробудження



Наступний етап відбудеться через 2 тижні у Китаї.



Особистий залік



Кубок Конструкторів






На правах реклами