Ми у Facebook
14.05.2014, 11:11

Рівненщина: У Радивилів на відкриття мотосезону 2014 приїхали байкери з усієї Західної України [+Фото]

5 квітня у Радивилові з’їхалось чи не половина західної України байкерів, щоб відсвяткувати відкриття мотосезону 2014.
Байкери побували на майдані Незалежності, аби жителі міста та малеча могли розгледіти та пофотографуватись біля різних та унікальних байків. Дорослі та діти з великою цікавістю розглядали рідкісні моделі мотоциклів та спілкувались з їх власниками.

Також водії мотоциклів провели акцію «Увага мотоцикліст», мета якої – побудова та зміцнення дружніх відносин і взаємодопомоги на дорогах між мотоциклістами та автомобілістами, сприяння підвищенню уваги за кермом.



Після цього байкери сіли на свої мотоцикли й проїхали колоною по місту під гучні сигнали та гуркіт моторів. Зупинились біля меморіалу слави, щоб покласти квіти та вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні.

Надалі святкування відкриття мотосезону продовжилося у мальовничому місці на лісовій галявині, де усіх по приїзду пригощали гарячою їжею, напоями та солодощами, лунала музика, велося цікаве спілкування між гостями за багаттям.



Наступного дня усі роз’їхались задоволені з вдячністю за запрошення і хорошу організацію святкування. Гості Радивилова поділились, що дуже на Рівненщині їх приймали гостинно та душевно.

Ініціатори заходу, місцеві мотолюбителі та власники байків повідомляють, що подібна подія була вперше організована у нашому місті, і наголошують, що й надалі будуть запрошувати своїх однодумців та побратимів до себе.





На правах реклами