Ми у Facebook
11.04.2014, 05:27

Військові навчання на Рівненщині: бойові стрільби - щодня [+Фото]

Підрозділи оперативного командування "Північ" Збройних Сил України, зоною відповідальності якого є 13 областей нашої держави і місто Київ, а центром - Рівне, цими днями продовжують бойові навчання.
У рамках проведення навчань, підрозділи оперативного командування "Північ" здійснюють заходи бойової підготовки, для чого у цілодобовому режимі з військовослужбовцями проводяться заняття з тактичної, тактико-спеціальної та спеціальної підготовки. Про це 4 квітня повідомили в прес-службі Міноборони України.

Проти сепаратистів введуть антитерористичні заходи - Турчинов [+Відео]

Для перевірки до виконання завдань за призначенням відпрацьовуються питання виходу підрозділів у визначені райони, їх блокування, посилення, зайняття вигідних рубежів і позицій на ділянках місцевості для ведення бойових дій.

ВІДЕО: рівненський адвокат спростовує версію МВС щодо вбивства Олександра Музичка

"Під час навчань перевіряється ефективність всебічного забезпечення військ. Особлива увага звертається на забезпечення надійного, безперервного та стійкого зв’язку, організацію охорони та оборони визначених об’єктів, їх відбиття в разі нападу", - підкреслюють в Міністерстві оборони, повідомляє 5.ua.



ВІДЕО: Лідер "Правого сектору" і голова Рівненської облради - на "ТелеМайдані"



Тим часом командування Рівненського загальновійськового полігону звернулось до жителів області з попередженням про те, що з 1 квітня на території полігону проводиться бойове злагодження військових частин та підрозділів оперативного командування "Північ" з виконанням бойових стрільб артилерійських систем, систем протиповітряної оборони, озброєння танків та БМП щоденно (з понеділка по неділю включно) з 9 до 18 години. Командування полігону нагадує, що його територія є забороненою зоною. Землі полігону використовуються тільки за призначенням: для проведення стрільб, навчань і водіння бойових машин. Порушення цих вимог може призвести до нещасних випадків. Прохід, проїзд, заготівля дров і збирання металобрухту тут суворо заборонені. "Всі особи, які будуть затримуватись у забороненій зоні, будуть передаватись у правоохоронні органи для притягнення до відповідальності", - нагадує командир військової частини А 4152 полковник Олександр Ніколайчук.





На правах реклами