Ми у Facebook
12.04.2014, 18:49

На замітку рівненським рибалкам: сигналізатор покльовки своїми руками

У групі "Типове Рівне" Олег Смичник поділився ідеєю як виготовити сигналізатор покльовки своїми руками та ще й з підручних матеріалів. Рівненські рибалки, вивчаємо технологію та приступаємо до роботи.
Для виготовлення саморобного сигналізатора клювання нам будуть потрібні:

1) Дріт діаметром до 2мм на якій і буде проводиться весь монтаж, в моєму прикладі це спиці від велосипеда.
2)Кембрік будь-якого кольору на ваш смак, але з таким розрахунком, щоб у нього можна було всунути вашу дріт складену в двоє.
3)Корпус від кіндер сюрпризу або кульку великого діаметру від дитячих іграшок.
4)Прищіпки від старих багет.
5)Пластмасові намистини великого розміру.
6)Тонка сталистого дріт, на моєму прикладі зграйки з оцинкованого троса.
7)Інструменти: плоскогубці, кусачки, дриль або шуруповерт, свердла, напилок або натфіль, запальничка.

Коли рівнянам варто "перевзувати" свої авто? [+ПОРАДИ]

Спочатку свердлимо в прищіпці отвір, що дорівнює діаметру дроту, щоб прищіпка вільно одягалася на дріт, але й не бовталася. Таке з'єднання не дасть їй розгойдуватися на вітрі з боку в бік. Потім одягаємо прищіпку на дріт і загинаємо.

Тепер беремо дріт і щільно виток до витка накручуємо 10-12 витків навколо нашої основи. Беремо кембрік і одягаємо його на наш монтаж дріт - прищіпку. Беремо "яйце" з кіндер-сюрпризу і свердлимо в ньому отвір по діаметру кембрика, але з таким розрахунком, щоб наш сюрприз щільно на ньому тримався і з невеликим зусиллям його можна було переміщати.



Девід Бекхем буде випускати власне віскі по 65$ за пляшку

Беремо раніше виготовлену конструкцію з тонкого дроту і обрізаємо кінці з таким розрахунком, щоб вони були вище яйця-сюрпризу на 1-2см , нагріваємо один кінець запальничкою і одягаємо на нього намистину, потім другу. Одягаємо на основну дріт і згинаємо точно так як робили з прищіпкою.

Сигналізатор клювання готовий, чіпляємо прищіпку до стійки, а намистинами за основну волосінь і чекаємо клювання. Якщо ваш сигналізатор вийшов занадто легкий, то ваги можна додати, розкривши сюрприз і додати в нього свинцевих круглих вантажів, а переміщаючи його по конструкції відрегулювати чутливість.





На правах реклами