Ми у Facebook
13.04.2014, 21:37

Гороскоп кохання для рівнянок з 14 квітня по 20 квітня

Стан гармонії і щастя буде підштовхувати до особистісного зростання
Овен

Вам буде важче прийняти рішення, подивитися правді в очі. Багато самотніх Овнів спробують повернутися в минулі відносини, проте примирення з колишньою пасією буде досить складним.

Телець

Стан гармонії і щастя буде підштовхувати до особистісного зростання. Вільні Тельці зможуть зробити крок у бік побудови нових відносин.

Близнюки

Нові знайомства навряд чи принесуть задоволення, а повернення до колишньої пасії лише забере ваші сили і час.

Рак

Будь-яке спірне питання намагайтеся вирішувати спільно, враховуючи побажання один одного. Вільним Ракам рекомендується продовжувати нове знайомство лише в тому випадку, якщо зустрічі додадуть вам позитивні емоції.

Лев

На цьому тижні близькість, як духовна, так і фізична, пануватиме лише в тих парах, чиї інтереси спрямовані на збереження гармонії всередині союзу.

Діва

Нічого страшного, якщо пасія запропонує провести якийсь час порізно. Незаміжнім Дівам небажано в цей період починати нові стосунки.

Терези

Обстановка в існуючих любовних союзах може бути досить напруженою. У суперечках прислухайтеся до думки пасії, не ставте себе вище партнера.

Скорпіон

Самотніх Скорпіонів на цьому тижні чекає романтичне знайомство. Стійкі пари в цей період зможуть зміцнити інтерес один до одного.

Стрілець

Стрільцям, які бажають зберегти відносини з коханим на належному рівні, доведеться пожертвувати не тільки своїм часом, а й душевними силами. Нові знайомства для вільних представниць знаку на цьому тижні навряд чи будуть перспективними.

Козеріг

Якщо ви хочете зберегти гармонію у відносинах, потрібно шукати компромісні рішення. Вільним Козерогам доведеться пройти через дискомфорт, намагаючись влаштувати своє особисте життя.

Водолій

Водоліям варто м'яко висловлювати своє невдоволення коханому. Одиноким представникам знака варто проявити більше критичності до себе, а не до опонента.

Риби

Вільним Рибкам доля може піднести любов з першого погляду, а тим, хто перебуває в парі, - зміцнення відносин, спільний рух до душевного збагачення.

Посмішка дня
Астрологи судять про людей, як про консервні банки - за датою виготовлення.

Фото з сайту www.rv.org.ua

Дані з сайтів: goroskops.com, beztayn.ru





На правах реклами