Ми у Facebook
14.04.2014, 21:59

Рівне: у Світлани Богатирчук-Кривко новий керівник - із "Свободи"

Днями представлено Голову Державного агентства земельних ресурсів України Сергія Ярославовича Рудика. Дізнайтесь більше про людину, яка відповідатиме відтепер за земельні відносини в Україні!
Першочерговим завданням нової команди стане забезпечення прозорості земельних відносин та ліквідація джерел корупції, – саме такі пріоритети окреслив новий очільник земельного відомства, повідомляє прес-служба Держземагентства. Зокрема, Сергій Рудик наголосив, що в складних умовах економічної кризи та зовнішньої загрози необхідно налагодити роботу Держземагентства таким чином, щоб громадяни могли відчути зміни й розраховувати на допомогу і якісне обслуговування. “Мій критерій простий: усе що вкрадено маємо повернути державі та людям. Все, що законно придбано, як у будь-якій цивілізованій країні, має працювати на могутність нашої держави та добробут народу”, – заявив Сергій Рудик.

В Міндоходів працює антикорупційна комісія

Голова Держземагентства також наголосив на необхідності зменшення контакту по лінії чиновник-громадянин. “Де немає прямого спілкування, там немає корупції. Цей принцип успішно діє в усіх країнах ЄС. Тому зараз нам необхідно на законодавчому рівні врегулювати, щоб громадянин міг одержувати кадастрові послуги в режимі он-лайн. Такий законопроект буде підготовлено вже в травні 2014 року”, – зауважив керівник земельного відомства. Ще одним пріоритетом стане врегулювання прозорості механізмів управління та відчуження земель державної власності.

На сесії Рівненської міської ради розглянуть питання "садоводів"

Сергій Рудик зазначив, що працює в органах державної влади з 1996 року. Відсутність досвіду роботи у сфері земельних відносин вважає в якійсь мірі перевагою, оскільки галузь потребує нового погляду зі сторони, а для справжнього фахівця зміна напрямку діяльності є навіть корисною.

Нове відео Януковича з Ростова разом із Захарченком та Пшонкою [+Відео]

Зазначимо, що на Рівненщині Головне управління Держземагентства очолює Світлана Богатирчук-Кривко.

Світлана Богатирчук-Кривко у проекті "ОГО" "ТОП-20: найуспішніші жінки Рівненщини"

Довідка
Сергій Ярославович Рудик народився 11 жовтня 1970 року в Чернівцях. Кандидат історичних наук (2004), член ВО «Свобода». З грудня 2012 року працював у Апараті Верховної Ради України, завідував секретаріатом фракції ВО «Свобода». Докторант Національної академії державного управління при Президентові України. Очолював Держкомітет у справах національностей та міграції, працював заступником голови Київської міськдержадміністрації.


Фото n-v.com.ua





На правах реклами