Ми у Facebook
15.04.2014, 08:00

Гороскоп на 15 квітня: «багряний» Місяць уповні - контролюйте себе!

Несприятливий день для життєво важливих та ризикованих справ. Висока ймовірність конфліктних ситуацій.
Астрологічний прогноз: 15 квітня 2014, вівторок.

16/17 місячна доба. Місяць у знаку Терезів/Скорпіона (Повня).

Астрологи попереджають про досить напружену конфігурацію небесних світил: Місяць уповні, ще й у знаку Скорпіона, вранці з 10.46 за київським часом настає повне місячне затемнення. Це час, коли наш життєвий потенціал низький, а емоції – на самому піку, ми почуваємось не зовсім комфортно.

Що можна і чого не можна, коли Місяць уповні?

Сьогодні небажано приймати життєво важливі рішення, які стосуються майбутнього, роботи, кар`єри, бізнесу, основного і додаткового заробітку. А от внутрішньо очищатися від усього зайвого, брудного, застарілого – саме час!

Ситуація у маленьких колективах і суспільстві напружена, висока ймовірність розбіжностей, непорозумінь, неадекватної поведінки під впливом алкоголю і сильнодіючих препаратів, сварок і бійок.

Чем опасны «багровая луна» и затмение солнца

Дехто схильний змінити свою думку, змінювати плани, відмовлятися від своїх слів і навіть розривати ділові відносини, у тому числі давні, вигідні й досі надійні.

Гороскоп на тиждень 14 - 20 квітня

Будьте уважні до своїх слів та вчинків! Не випробовуйте свої нерви та здоров`я на міцність! За помилки, які ми зробимо під впливом настрою, егоїстичних бажань чи конфліктної ситуації, доведеться розплачуватися усі наступні шість місяців. А дещо виправити так і не вдасться…

Багатьом доведеться терміново перебудовувати свої плани та проекти. Постарайтеся зробити це до обіду, коли все навколо пригальмує.

Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный

А от творчим особистостям, художникам та музикантам, закоханим і цим стурбованим, а також дітям та підліткам цей день подарує багато натхнення, цікавих та веселих пригод!

Щоправда, нові знайомства і стосунки – не зовсім серйозні й не мають перспективи.

Нічого робити з рослинами не рекомендується - ні сіяти, ні садити, ні обрізати. Хіба що викорчувати назавжди зарості кропиви й старого чагарнику.

А ввечері – зовсім інша ситуація – пристрасті вгамуються, ми зможемо усамітнитись, відпочити й спокійно обміркувати, що це було і що робити далі…

Життя триває, завтра час вирішувати фінансові справи, питання з боргами та кредитами, робити покупки, дбати про своїх рідних та близьких, батьків та дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: апрель 2014
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами