Ми у Facebook
15.04.2014, 11:04

Рівненщина: правоохоронці «накрили» наркопритон

Керівник Клеванського громадського формування під час нічного патрулювання в селищі помітив, що в одному з будинків в нічну пору доби збираються підозрілі особи, які на його думку вживають наркотичні засоби. Для перевірки інформації вирушили оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського райвідділу, які підтвердили вказаний факт.
Про це повідомила Марія ЮСТИЦЬКА з Рівненського РВ УМВС України
в Рівненській області
.

У Рівному викрили наркопритон

— На місце події виїхала слідчо-оперативна група, — зазначив [url]тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського райвідділу підполковник міліції Ігор Яблонський[/url]. — Правоохоронці встановили, що 33-річний місцевий мешканець Андрій надавав своє помешкання з метою виготовлення та подальшого вживання наркотичних засобів двом своїм одноліткам, яких звуть Вадимами. З місця події вилучено кілька шприців із залишками речовини темно-бурого кольору та посуд, за допомогою якого було виготовлено наркотичний засіб. Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Також в кімнаті було виявлено всі необхідні інгредієнти для виготовлення наркотиків. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 317 кримінального кодексу України (надання приміщення з метою виготовлення наркотичних засобів), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі, строком від трьох до п’яти років.



Троє молодиків неодноразово раніше судимі. Вадим та Андрій перебувають на обліку Рівненського РВ, як особи, що формально підпадають під адміністративний нагляд, Вадим, при цьому перебуває на обліку, як наркоман. Ще один Вадим знаходиться на обліку Рівненського РВ як особа, що перебуває під адміністративним наглядом. Протягом року він п’ять разів притягувався до адміністративної відповідальності.





На правах реклами