Ми у Facebook
15.04.2014, 16:50

Розпочинається конкурс юних красунь «Перлинка Рівного-2014» [+Фото]

Вчетверте у Рівному проходитиме обласний Фестиваль краси і талантів «Перлинка Рівного» у віковій категорії від 5 до 15 років. Цього сезону нас чекатимуть нові обличчя та одне нововведення у правилах конкурсу.
У понеділок, 14 квітня, ARTmodels провів день відкритих дверей, де згадували минулорічну „Перлинку” її учасниці та переможці. Дівчата поділилися з присутніми своїми спогадами, емоціями та переживаннями. Деякі з них виконали свої програми, які вони показували на конкурсі.

У Рівному пройде творчий вечір народного артиста України Георгія Морозюка

Цього року минулорічні учасниці будуть допомагати цьогорічним конкурсанткам. Нагадаємо, що в 2013-му році вперше перемогу здобула наймолодша учасниця фестивалю – 4-річна Софія Бороденко.

Організатори проекту, ТМ ARTmodels, повідомляють, що підготовка, і, власне фінал – це цікаві знайомства, пізнавальні майстер-класи, професійні фотозйомки, змістовні репетиції, насичена розважальна та концертна програма, а також море позитиву, яскравих емоцій і подарунків.



У Рівне завітає Великодній Кролик

З новенького - вперше безкоштовно „Перлинкою” може стати та юна красуня, яка просто сподобається журі конкурсу на кастингу.

Організатор фестивалю, директор «ARTmodels» Оксана Ігас повідомила, що конкурс за своєю структурою залишається тим самим, а усі бажаючі взяти участь у Фестивалі повинні зареєструватися на кастинг, який відбудеться 24 квітня. Для цього необхідно надіслати 2 фото вашої дитини на електронну адресу artmodels@ukr.net. У темі листа вказати КАСТИНГ Фестивалю ПЕРЛИНКА РІВНОГО 2014, а також прізвище, ім’я, дату народження, ріст, параметри дитини; ім’я, по-батькові, контактний телефон батьків.

Софія Городенко розповідає вірш
Софія Городенко розповідає вірш




Фінал „Перлинка Рівного-2014” відбудеться 14 червня.





На правах реклами