Ми у Facebook
16.04.2014, 11:56

Допоможіть дитині зібрати іграшки! [+Фото]

Кожному з батьків відомо, що дитину нелегко привчити до порядку. Активність маленького господаря дитячої виражається у використанні непорушного арсеналу: книг, олівців, фломастерів, конструктора, іграшок, одягу, спортивного приладдя і ще багато чого іншого, без чого не уявляється життя наших чад.
Існує маса помічників, що зовні не псують дизайн кімнати і, в той же час, що вирішують проблему безладу. Це, звичайно, і всіма улюблені коробки, кошики, стелажі, і не зовсім звичайні, але практичні пристосування.

Закріпіть невелику поперечину на стіні на рівні, зручному для дитини. До неї прикріпіть у всю довжину кишеню з тканини. Таких кишень може бути і декілька. Так ви отримаєте місце для паперової продукції - для блокнотів, альбомів, фарб, книжок. Пристосуйте на дверцятах шафи зсередини такі кишеньки з позначеннями окремо для шкарпеток і нижньої білизни.



Дощата конструкція (наприклад, колишній піддон, яскраво пофарбований) стане місцем для кедів і кросівок або іншого взуття. А звичайна сітка, закріплена, наприклад, на спинці ліжка, допоможе зберігати м'які іграшки.



Що дозволяємо, а що забороняємо дитині


Крапля винахідливості урізноманітнює інтер'єр дитячої кімнати, зробить її зручною і практичною, а ще допоможе привчити дитину до порядку.

Народ скаже, як зав’яже!
Тни дерево, доки молоде, вчи дитя, поки мале.





На правах реклами