Ми у Facebook
16.04.2014, 13:56

Рівненщина: ув'язнені сповідаються напередодні Великодніх свят [+Фото]

Вихованці Дубенської виховної колонії, що на Рівненщині, напередодні Великодніх свят взяли участь у Таїнстві сповіді. Таїнство провели - духовний наставник установи настоятель Свято-Георгіївського храму отець Євгеній Новосад та отець Сергій Новосад.
Вихованці Дубенської колонії духовно готуються до Великодніх свят. Так, частина ув'язнених напередодні свята взяли участь у Таїнстві сповіді.

- Великодня сповідь готує християнина до найбільшого торжества у році – Воскресіння Христового, - розповідає отець Євгеній Новосад. – Взагалі таїнство сповіді дуже важливе для тих, які перебувають в таких установах, адже через тайну святої сповіді людина очищає свою душу.




У Рівному пролунали "Постові піснеспіви" [+Фото]


Засуджені знають, що до сповіді потрібно готуватися. Примиритися з тими, хто нас образив і просити вибачення у тих, кого чимось образили ми.

До Таїнства сповіді долучилися і співробітники установи на чолі з начальником колонії Сергієм Макаруком. Так як церква-базиліка, яка діє в установі відкрита, як для засуджених так і для працівників колонії, - повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Рівненській області.





На правах реклами